Hejarop

Lasse Mannheimer (@lassemannheimer, reporter på TT Nyhetsbyrån på dagarna och matfrosseri.se på kvällarna) har helt anammat mitt begrepp för vad som sker när man mjölksyrar = ”att kallkoka”. Kul! I blogginlägget ”Mjölksyrning – titta så fint det bubblar” så får jag också fin feedback om min kompetens (fermenteringsguru) och om min coaching och distansutbildning via twitter och mina blogginlägg. Otroligt inspirerande att det fungerar så bra!

Eller jag glömde förresten den viktigaste ingrediensen. Att det alls blev någon mjölksyrning av grönsaker har jag endast en person att tacka för och det är fermenteringsgurun Lena Jupiter Larsson som har haft en lååång twitterlektion med mig i denna konserverandets vackra konst.

Vill du också se till att fina grönsaker inte går till spillo?

Kolla då antingen in min och Lenas diskussion på Twitter eller om du vill ha ännu fler och nördigare tips, hennes blogg med det utmärkta namnet Everyone needs a 3rd fridge.

Många länkar här, men äras den som äras bör.

 

Anders Ivarssons (@InTheKitchen) i Matinspiration 34/Allt om Mat skriver så här om min heta chilisås den  24 augusti 2014:

Den svåraste chilisåsen genom tiderna, jag tror att Lena från Everyone needs a 3rd fridge har hittat den. Om jag ska prova receptet? Nej, inte just nu i alla fall.

 

Anders Ivarssons (@InTheKitchen) i Allt om Mat skriver så här fint om min matblogg den 16 augusti 2014:

En av mina senaste bloggfavoriter är svenska Everyone needs a 3rd fridge och där går Lena Jupiter Larsson verkligen på djupet när det gäller framförallt ystning, mjölksyrning och torkning av kött. Läs allt hon skriver!

 

Så här skrev Lisa Förare Winbladh i sin Frågelåda – det godaste jag vet! den 15 juli 2014. Kort och gott:

Lena, din blogg är underbar!
Ska omedebart göra picklad rabarber med ingefära och libbsticka!

 

Henrik Sjöholm (@henriksjoholm) skrev på Twitter 15 juni 2014, kärnfullt på 140 tecken:

Jisses! @LenaJupiterLars har verkligen en av de grymmaste matbloggar jag stött på. Grishuvuden, fermentering o egentorkat kött är hardcore.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s